Вашето въображение е само началото...

Всекидневната – цветна палитра

В зависимост от това как ще оформите всекидневната, тя може да изпълнява различни функции в жилището Ви. Релакс, четене на книги, телевизия, семейни събирания, приятели. Най-важно е да извлечете максимума от пространството – колкото по-просторно е, толкова по-добре. Може да покажете своята индивидуалност именно чрез хола си. Вие и гостите Ви ще прекарвате много време в дневната, постарайте се да покажете неговата привлекателност и собственото си светоусещане чрез съчетанието на мебели и цветове.

Какво винаги присъства във Вашия хол? Разбира се диван, маса, секция! Избрахме няколко всекидневни, които може да Ви вдъхновят, ако сега се местите в ново жилище или ако искате да промените нещо в сегашното. Предлагаме Ви тези идеи за холно обзавеждане:

bloglovin.com tumblr

За комфорта в дома огромно значение имат цветовете, които избирате – те допринасят за настроенията.

 nalleshouse.com

В съвременния хол няма бъркотия, затова забравете за разхвърлянето!  Нека бъде светло и просторно. Ако е нужно може да използвате повече осветление.

myscandinavianhome.blogspot.ca

tumblr.com

Ето защо избираме малко по-цветни всекидневни.

housenadgardening.cp.uk

goodhousekeeping.com

 

В дневните има много място за сядане, библиотека, различни етажерки, шкафове, може да сложите огледала…всякакви интересни дизайнерски решения са добре дошли! В модерните дневни се съчетават ярките цветово с изтънчеността, стила и комфорта! Добавянето на картини, скулптури, фотографии ще направи хола Ви един дизайнерски шедьовър.

husohem

goodhousekeeping

P.s.  Цветята и книгите са чудесен избор и за Вашето любимо местенце, нали?

Надяваме се да Ви е харесала днешната цветна палитра за сетивата! Ако искате да Ви помогнем и Вашият дом да изглежда по този начин се свържете с нас за безплатен оглед тук.

Share This:

Comments are closed.