Вашето въображение е само началото...

Идеи за по-приветлив коридор у дома

Коридорите. Защо винаги ги пренебрегваме? Може би заради факта, че ги затрупваме с обувки, чанти, връхни дрехи…и забравяме, че първото нещо, което виждат гостите ни е именно коридора. Първото нещо, което виждаме ние след дълъг работен ден, когато се приберем също е…коридор!

Затова Ви предлагаме няколко идеи, с които да освежите Вашето жилище, за да се чувствате още по-уютно.

Не забравяйте, че трябва да мислите нещата да са не само красиви, но и практични. Така че винаги търсете баланса за това, което е най-добре за Вашия дом.

iemo.jp ae3ffd4a388ef5066266cd09844a4715

източник: iemo.jp 

Заложете на по-големи огледала – те определено са магическия компонент във вашето жилище. Кръгли, изпъкнали, антикварни… огледалата са много повече от аксесоар за апартамента.

eenigwonene.nl frenchyfancy.com

източник: eenigwonene.nl                            източник: frenchyfancy.com

Погрижете се за осветлението! Полилеите са чудесен избор за коридора Ви не само заради практичността, но и заради това, че ще бъдат декоративния щрих, който ще спомогне за доброто първо впечатление, което ще оставите у гостите си.

worldofarchi.com deinterieurcollectie.nl

източник: worldofarchi.com                       източник: deinterieurcollectie.nl

Поставете акцент във фоайето. Може да постелите килимче, да добавите цветен акцент, да има някакви мотиви! В коридора и фоайето най-доброто нещо, което може да направите е да бъдете смели! Смели в цветовете, смели в акцентите!

therozyhome blogchegadebagunca.com.br

източник: therozyhome                                източник:blogchegadebagunca.com.br

 

Ако искате да преобразите дома си, но все още се чудите как да го направите, изпратете ни запитване.

Ние в Lonyra Furniture се грижим за Вашето удобство, като създаваме не просто мебели, а произведения на изкуството за дома и офиса Ви!

 

 

Share This:

Comments are closed.