Вашето въображение е само началото...

Кантиране на мебелни плоскости

Кантиране на плоскости

Кантиране от Lonyra Furniture.  Предлагаме ви отлично обслужване, качествени продукти, богат опит в мебелната индустрия. Всичко това на достъпна цена за Вас!

Кантирането е  процесът, който се използва за създаване на трайни и естетически декоративни ръбове, за да се постигне желания завършен вид на определената мебел.

Кантирането е метод, при който се покриват откритите страни на материали като дървесина, MDF или дървесни частици, и чрез него се увеличава трайността на мебелите. Използват се различни материали, включително PVC, ABS, акрил, меламин, дърво или дървен фурнир.

 

Разполагаме с голяма колекция от декоративни кантове от водещи световни производители. Различни дебелини, ширини, цветове, текстури, предлагащи интересни облицовки за относително ниски разходи, които ще направите.

Когато се кантира правилно се създава усещане за солиден вид на мебелите. Най-добрата индикация за добре поставен кант е неговата незабележимост.  Именно това можем да Ви гарантираме ние.

Предлагаме всякакви цветове – от меки неутрални и светли към ярки и всички нюанси, които имаме на склад. Няма ли кант, никоя мебел не е това, което трябва да бъде!

От традиционна към по-съвременна репродукция благодарение на  богатата ни гама от продукти! Успяваме да задоволим всички ваши желания и да паснат на всеки проект – без значение дали е търговски или вътрешен.

 

Готовите детайли, които са  вече нарязани по размери преминават през кантиращите машини, където посредством термостапящо лепило се залепва необходимия кант ( Ви сте избрали определен цвят и дебелина).

 

При нас в Lonyra няма минимално количество за поръчка! Наясно сме, че клиентите понякога трудно намират правилното място, където да изпълнят своята поръчка и да са доволни, още повече ако говорим за малко количество. Без значение дали става въпрос за рязане на една плоскост, вие винаги можете да се свържете с нас, защото ние ще Ви предложим най-добрите услуги!

Услуга Размер Мярка Цена
Кантиране 22 х 0.45/0.50 За лин. м 0.55 лв.
Кантиране 22 х 0.80/1.00 За лин. м 0.55 лв.
Кантиране 22 х 2.00 За лин. м 0.65 лв.
Кантиране 28 х 2.00 За лин. м 0.95 лв.
Кантиране 42 х 2.00/45 х 2.00 За лин. м 1.50 лв.

Кантиране

Share This: