Вашето въображение е само началото...

Мебели по поръчка

Мебели по поръчка?

Търсите ли обзавеждане за дневна, кухня, спалня, детска стая, антре?

Ако искате комплексно решение за обзавеждането на дома или офиса Ви и издръжливи и функционални мебели, то най-доброто решение за вас са мебели по поръчка.

Жилището Ви е мястото, където мебелите са не само обкръжение, но носят своята енергия – затова мебелите се избират внимателно – впечатлявайте всеки гост, който прекрачи прага на дома Ви с красиви мебели.
Lonyra Furniture изработва мебели по поръчка за дома, офиси, търговски и туристически обекти.
Удоволствие за нас е не само да проектираме, но и да реализираме желанията на клиентите ни. Нашите мебели по поръчка са съобразени изцяло с Вашите изисквания. Задоволяваме всеки изтънчен вкус, предпочитания и желания, които имате за Вашия дом.

Съобразно възможностите ви и предпочитанията Ви създаваме Вашия проект.
Разполагаме с най-добрите машини и модерен цех за производство на нашите мебели.
Предлагаме изработване на нестандартни и криволинейни детайли.
Може да избирате от богатия ни цветови каталог и висок клас дръжки, панти, амортисьори.
При нас винаги има нови, креативни идеи за интересни предложения за цялостно обзавеждане на офиси, заведения, магазини, хотели, барове, апартаменти и къщи.
Мебелите ни по индивидуална поръчка се свързват с домашния уют, удобство и функционалност.
Получавате гаранция за високо качество. Предлагаме безплатна консултация, за да изготвим индивидуален проект и конкретни оферти за обзавеждане на вашето жилище.

мебели по поръчка

Какво още трябва да знаете?

Lonyra Furniture има многогодишен опит в мебелната индустрия и използването на качествени материали.
Мебелите, създадени от нас са изработени предимно от ПДЧ плоскости. Този материал е направен от пресовани малки дървесни парчета, слепени със смолисти вещества, за да може така направената плоча да е по-устойчива. За да бъдат плочите разнообразни по отношение на цветове и текстури, се полага двустранно покритие. Това покритие може да бъде, както дървен фурнир, така и ламинирана повърхност. Ламинираната повърхност би могла да имитира, както всички познати дървесни фладери в различни цветове, така и разнообразни десени, наподобяващи различни материи и форми, които ни заобикалят.

Дългогодишното партньорство с някои от най- големите производители на ПДЧ плоскости ни позволява да разполагаме с богата и интересна гама от цветове и текстури. Колкото повече избор от цветове и форми има, толкова повече разнообразни и неповторими комбинации биха могли да се произведат.
“Вашето въображение е само началото…” Това е в основата на всичко, което правим за вас. Ние сме тези, които ще превърнем Вашите идеи в реален продукт. Нашият екип от специалисти ще даде всичко от себе си, за да направи дома Ви по-уютен, офиса по-впечатляващ, а на Вас оставяме да се радвате на красотата , която ще сътворим за Вас .
Нашите продукти са атрактивни, защото можем да пресъздадем всичко това, за което сте си мечтали да имате в дома си.

 

Share This: