Вашето въображение е само началото...

Преплитането на идеи – богатството на дизайн 2015г.

Иска ли Ви се да имате екстравагантен дом? Чудили ли сте се колко от Вашите идеи са наистина изпълними и ще придадат на дома Ви желания облик?

Тенденциите  в интериорния дизайн за 2015 г. са свързани с усещане за лукс, удобство, многофункционалност на мебелите. Смелото преплитане на цветове и комбинацията на различни детайли ще преобрази напълно дома Ви, а Вие ще бъдете доволни от резултата.

А защо изработката на мебели по поръчка е това, от което имате нужда? Може би сте обикаляли дълго и сте търсили подходящи мебели за жилището си, но не сте открили? Вероятно искате да използвате оптимално пространството, а купувайки готови мебели може да остане много неизползвано място, поради недобрата функционалност на готовите продукти. А когато стане тясно в помещението, Вие не чувствате спокойствието и уюта на дома. Ако ли пък жилището Ви е малко, за Вас от изключително значение е да направите всичко достатъчно функционално.

Бъдете креативни, дори дръзки – мислите ли, че някой цветен елемент ще придаде свежест и още по-голям уют на апартамента или къщата Ви? А съчетаване на резбовани дървени акценти и индустриални метални детайли? Харесвате ли щампи, какво мислите за винтидж мебелите?

При нас в Lonyra Вашето въображение е само началото…оставете ни да предадем персоналност на жилището от мечтите Ви!

Идеи

Източник на снимка: insidestudio.co.uk

Share This:

Comments are closed.