Вашето въображение е само началото...

Първата ни игра „Моето Любимо Кътче – Уют“

Обичаме да радваме клиентите си с качествени, стилни и модерни мебели, ето защо решихме да организираме първия ни фотоконкурс!

Темата е „Моето любимо кътче – уют“, а чрез играта Ви предоставяме възможност да спечелите прекрасен подарък за дома!

Igra Lonyra

Условията за участие са следните:

Участник в конкурса може да бъде всеки потребител на Facebook, който:
1. Има реален профил във Facebook – наградите са поименни
2. Е почитател на страницата на Lonyra Furniture
3. Изпрати снимка, Име и Фамилия, телефон за връзка (няма да бъде публикуван) на e-mail: lonyra.furniture@gmail.com на любима мебел или кът в собствения си дом!

 

Регламент:

В конкурса могат да участват всички пълнолетни лица, които са почитатели на страницата на Lonyra Furniture във фейсбук. Изпращате снимката си на lonyra.furniture@gmail.com. След като публикуваме снимката в специален албум на фен страницата на Lonyra всеки може да гласува за неограничен брой снимки, и за своите собствени. Позволени са коментари на снимките, но само в рамките на добрия тон. Не се допускат обидни коментари и лични нападки. Ако има такива коментари, те ще бъдат изтривани!

Забранено е събирането на гласове от други групи. Участници използващи непозволени методи за харесване, ще бъдат премахвани без предупреждение.

Четирите снимки, които съберат най-много харесвания ще спечелят наградите ни!

Игра "Моето любимо кътче - уют"

Наградите на Lonyra Furniture – за нас мебелите са обкръжение, а  Вашето спокойствие и домашен уют са гарантирани!  Играта започва на 25.11.15г  и завършва на 25.12.15 г. –  четирима от Вас ще си спечелят чудесни подаръци – ваучери и холна масичка!

Побързайте и се включете и Вие! Играта във фейсбук тук. 

Успех на всички участници!

 

Share This:

Comments are closed.