Вашето въображение е само началото...

Lonyra Furniture

Разкрой се извършва по размер на клиента, като за целта се използват услугите на надежден пакетно-разкройващ циркуляр, който позволява на нашите майстори да задоволят желанията ви с по-бързо, но и по-прецизно изрязване на поръчаните детайли. Пакетно-разкройващият циркуляр на Lonyra Furniture извършва перфектно разкрояване на сурови, ламинирани, фурнировани ПДЧ и МДФ плоскости с всякаква дебелина, фазери и кухненски плотове.

Lonyra Furniture осигурява не само качествени разкрой, но и бързи услуги за своите клиенти. Благодарение на модерните ни машини, ние сме в състояние да дадем на клиентите си по-голямо разнообразие и гъвкавост.  Само в рамките на 24 часа ние сме способни да извършим вашите поръчки по отношение на една от основните ни дейности - разкрой с висока точност и качество. Услугата (Разкрой) позволява да произвеждате изключителни мебели за вас или вашите клиенти. Ние гарантираме професионално качество на рязане на всички ваши плоскости.

Заявете Вашата поръчка за разкрой онлайн и спестете ценно време.

Получавате Вашата оферта за рекордно кратко време. Наш специалист ще ви съдейства максимално, така че заданието да бъде прието и обработено прецизно от инсталациите за рязане и кантиране.

разкрой

Услуга Размер Мярка Цена
Разкрой на ПДЧ 2440 х 1830 За 1 брой 14.00 лв.
Разкрой на ПДЧ 3660 х 1830 За 1 брой 16.00 лв.
Разкрой на ПДЧ 2800 х 2100 За 1 брой 15.00 лв.
Разкрой на фазер 2100 х 1700 За 1 брой   7.00 лв.
Разкрой на фазер 2800 х 2100 За 1 брой   9.00 лв.

Чрез използването на модерни машини ви предоставяме точни и най-близки до кройката срезове, за да се гарантира точно и превъзходно покритие на плоскостта.  Няма нужда да инвестирате в скъпи  машини и да губите ценно време в експлоатация,  а да ни изпратите вашето желание за срез. Срока е значително по-бърз от стандартните машини с цел доставяне на висококачествена услуга. За клиенти, търсещи качество на материалите предлагаме ламинирано ПДЧ и фазер с различна дебелина.

За въпроси и помощ, може да ни потърсите и в нашата Facebook страница. Наш специалист ще отговори на всички ваши въпроси.

 

Share This: