Вашето въображение е само началото...

Lonyra Furniture разширява своята дейност

Lonyra FurnitureLonyra Furniture, която е една от водещите български фирми в областта на мебелната индустрия, разраства своята дейност.

През изминаващата 2015 г., Lonyra Furniture затвърди позициите си на лидер в своя бранш.  Увеличаването на обема на работа, наложи разширяването както на производствената площ, така и на машинния парк на фирмата.

Lonyra Furniture разполага с:
  • Пакетно-разкройващ циркуляр, който позволява по-бързо и прецизно изрязване на поръчаните детайли. Със своите възможности, машината позволява обработката на четири мебелни плоскости едновременно.
  • Цифрово-програмна машина /CNC/. CNC прави цифрово интерполиране на командите и по този начин управлява режещия инструмент в работната област на машината. Работните параметри на CNC могат да бъдат променяни чрез зареждане на програми. Машината е от най-висок клас, което значително подобрява постоянството при обработката на материалите, а също така повишава и качеството.
  • Последно поколение ръчна кантираща машина Festool, която осигурява перфектна видимост на детайла, лесна смяна на цвета на лепилото, точна дозировка на лепилото.

За пореден път Lonyra Furniture доказа, че не прави компромис с качеството, всички изделия  се отличават с авторски дизайн, високо качество и функционалност.

Последвайте ни във фейсбук, за да следите нашата дейност – споделяме полезни статии за Вашия дом, както и най-новите си проекти!

Разгледайте услугите ни тук.

 

Share This:

Comments are closed.