Вашето въображение е само началото...

Всекидневна

Описание

Прекрасно решение за холово обзавеждане – комбинация от практичност и изтънчен дизайн. Подарете удобство всеки ден за себе си и близките си.

Не пропускайте да се възползвате от възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др. Обърнете внимание, че в цената на всекидневната не са включени: електроуреди, растения, картини.

Независимо дали стилът на домът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, холните ни комплекти винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор.

Материали

Светло дърво : А 357 - Ладин , производител - Кастамону Тъмно дърво : А354 - Босфор , производител - Кастамону Механизми : панти открит кант , плавно прибиране-Hettich , амортесиори - Hettich

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни всекидневни мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите всекидневната си уникална като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от нея. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.