Вашето въображение е само началото...

Детска стая

Описание

Детската стая може да е подредена. Но затова са нужни подходящи мебели, които да съберат всички любими вещи на децата Ви. Предлагаме комплект от 2 легла, 2 нощни шкафчета, бюро и скрин в свежи, пастелни цветове.

Всеки комплект за детска стая може да бъде изработен спрямо вашите желания. Споделете с нас каква цветовата гама, материали, размер и механизми пасват на вашия дом и личен стил. Нашият екип ще намери най-подходящия дизайн и изпълнение на проекта. За да може да отговаря на вашите очаквания и нужди. Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на дома ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства. При изработката на всеки модел залагаме на качество и устойчивост, като не пропускаме удобството, комфорта и уюта, които трябва да предлага всяка стая на едно дете.

Независимо дали стилът на домът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, комплектите за детска стая винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор. Не пропускайте да се възползвате от възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др. Обърнете внимание, че в цената на комплект за детска стая не са включени: електроуреди, матрак и спално бельо.

Материали

Ламинирано пдч - цвят - 7123 BS Лимонено Сорбе - производител Кроношпан Д121 лила - Производител Габровница Водачи плавно прибиране пълно изтегляне - висок клас

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни спални мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите спалнята на детето си уникална като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от комплектът за детска стая.

Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Вашият коментар