Вашето въображение е само началото...

Кухня

Описание

Изчистен, модерен и удобен дизайн за кухня, който ще пасне на всяко жилище. Изберете високо качество и издържливост с мебелите на Lonyra.

Независимо дали стилът на домът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, кухненските ни комплекти винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор.

Не пропускайте да се възползвате от възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др. Обърнете внимание, че в цената на кухненския комплект не са включени: електроуреди и водобранни лайсни, смесителна батерия, мивка, както и термогръб.

Материали

Долен ред : Ламинирано ПДЧ 5501SN Дъб Славониа - производител Кроношпан Кухненски гръб и термо плот - 0190RS Черно - производител Кроношпан Горен ред - МДФ - боя бял гланц . Механизми - панти плавно прибиране-Grass , повдигащ механизизъм-Grass , водачи плавно прибиране- Grass - пълно изтегляне , кант дръжки - мат хром.

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни кухненски мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите кухнята си уникална като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от кухненския комплект. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.