Вашето въображение е само началото...

Кухня

Описание

Изберете високо качество и стил в кухненското обзавеждане с мебелите на Lonyra. Ние сме вашият верен партньор в избора на материали, цветове и дизайн.

Независимо дали стилът на домът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, кухненските ни комплекти винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор.

Не пропускайте да се възползвате от възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др. Обърнете внимание, че в цената на кухненския комплект не са включени: електроуреди и водобранни лайсни, смесителна батерия, мивка, както и термогръб.

Материали

Корпус на кухнята : Ламинирано ПДЧ - Светло сиво D123 - производител Кастамону Врати на кухнята : МДФ с акрилно покритие Р106 - Червен гланц / Evo Gloss , производител Кастамону Стенен панел : Ламинирано ПДЧ - 0191 MG - Mirror Gloss - Студено сиво - гланц , производител Кроношпан Кухненски плот 0190 RS , Черно , производител Кроношпан Механизми : Водачи плавно прибиране , пълно изтегляне - Hettich , панти плавно прибиране - Hettich

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни кухненски мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите кухнята си уникална като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от кухненския комплект. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.