Вашето въображение е само началото...

Кухня White Siberia

Описание

Представяме ви проект на кухня White Siberia. Кухнята е изпълнение ПДЧ и акрилен МДФ. За усвоените пространства са използвани нестрандартни механизми и амортисьори. В кухнята е заложено LED осветление с фотоклетка.

Всеки кухненски комплект може да бъде изработен спрямо вашите желания. Споделете с нас каква цветовата гама, материали, размер и механизми пасват на вашия дом и личен стил. Нашият екип ще намери най-подходящия дизайн и метод на изпълнение на проекта. За да може кухнята да отговаря на вашите очаквания и нужди. Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на дома ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства. При изработката на всеки модел залагаме на качество и устойчивост, като не пропускаме удобството, комфорта и уюта, които трябва да предлага всяка кухня.

Независимо дали стилът на домът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, кухненските ни комплекти винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор. Не пропускайте да се възползвате от възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др. Обърнете внимание, че в цената на кухненския комплект не са включени: електроуреди и водобранни лайсни, смесителна батерия, мивка, както и термогръб.

Материали

Ламинирано пдч - А428 Антично бяло - производител Кастамону България MG7176 ВИОЛА - производител Кроношпан България Акрилен мдф - P101 AG - Бяло - производител Кроношпан България Плот BT 144 - FUNDERMAX Панти плавно прибиране - BLUM Водачи плавно прибиране -пълно изтегляне - BLUM Механизъм- чекмедже под фурна - висок клас дръжки - черен глац

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни кухненски мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите кухнята си уникална като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от кухненския комплект. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.