Вашето въображение е само началото...

Модул за кетъринг

Описание

Модифицирайте офис пространството по свой вкус, внасяйки допълнителен модул като този за кетъринг в цялостния дизайн. В Lonyra ще Ви помогнем да изберете правилните мебели за Вашите нужди.

Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на офиса Ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства.

Независимо дали стилът на офисът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, комплектите ни за офис обзавеждане винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор.

Не пропускайте да се възползвате от възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др.

Материали

Тъмно дърво : H3399ST11 ЧЕРЕН ДЪБ КОРТИНА - ПРОИЗВОДИТЕЛ EGGER Светло дърво : H1277ST9 - АКАЦИЯ ЛЕЙКЛЕНД - ПРОИЗВОДИТЕЛ EGGER МЕХАНИЗМИ : КОМБИНИРАН МЕХАНИЗЪМ ЗА МАСА - РАЗТЯГАНЕ + ПОВДИГАНЕ

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни офис мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите офиса си уникален като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от офис комплекта. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.