Вашето въображение е само началото...

Офис Проект 3016

Описание

Умело съчетаните цветове и материали, създават усещането за релаксиращо спокойствие в работна обстановка.

Всеки комплект за офис обзавеждане може да бъде изработен спрямо вашите желания. Споделете с нас каква цветовата гама, материали, размер и механизми пасват на вашия офис и личен стил. Нашият екип ще намери най-подходящия дизайн и метод на изпълнение на проекта. Ча да може офисът да отговаря на вашите очаквания и нужди. Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на офиса Ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства. При изработката на всеки модел залагаме на качество и устойчивост, като не пропускаме удобството, комфорта и уюта, които трябва да предлага всеки един офис.

Независимо дали стилът на офисът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, комплектите ни за офис обзавеждане винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор. Не пропускайте да се възползвате от възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др.

Материали

ПДЧ

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни офис мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите офиса си уникален като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от офис комплекта. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.