Вашето въображение е само началото...

Салон за красота

Описание

Lonyra предоставя практично и стилно решение в разнообразни дизайни за всеки салон за красота, кабинет или медицинско студио.

Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на салона ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства. При изработката на всеки модел залагаме на качество и устойчивост, като не пропускаме удобството, комфорта и уюта, които трябва да предлага всеки един салон.

Независимо дали стилът на офисът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, комплектите ни за салон обзавеждане винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор.

Материали

Цвят на материала : Сив дъб винтидж 5507SD , ПРОИЗВОДИТЕЛ КРОНОШПАН

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни офис мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите салона си уникален като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от салон комплекта. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашия салон.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.