Вашето въображение е само началото...

Спалня

Описание

Удобството и уютът на спалнята определя и качеството на почивката, която получаваме. Със спалните комплекти от Lonyra ще си наслаждавате всяка вечер на спокоен сън и отмора.

Всеки спален комплект може да бъде изработен спрямо вашите желания. Споделете с нас каква цветовата гама, материали, размер и механизми пасват на вашия дом и личен стил. Нашият екип ще намери най-подходящия дизайн и метод на изпълнение на проекта. За да може спалнята да отговаря на вашите очаквания и нужди. Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на дома ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства. При изработката на всеки модел залагаме на качество и устойчивост, като не пропускаме удобството, комфорта и уюта, които трябва да предлага всяка спалня.

Независимо дали стилът на дома Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, спалните ни комплекти винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор. Не пропускайте да се възползвате е възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др. Обърнете внимание: В цената на комплекта за спалня не са включени: електроуреди, матрак и спално бельо.

Материали

Светло дърво : А 563 - Пясъчен дъб , производител - Кастамону Тъмно дърво : А 564 - Дъб Какао , производител - Кастамону Механизми : панти плавно прибиране-Hettich , водачи плавно прибиране - Hettich

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни спални мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите спалнята си уникална като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от спалния комплект. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.