Вашето въображение е само началото...

Спалня

Описание

Дайте воля на въображението си и превърнете спалнята си в кътче на уют и топлина.

Всеки спален комплект може да бъде изработен спрямо вашите желания. Споделете с нас каква цветовата гама, материали, размер и механизми пасват на вашия дом и личен стил. Нашият екип ще намери най-подходящия дизайн и метод на изпълнение на проекта. За да може спалнята да отговаря на вашите очаквания и нужди. Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на дома ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства. При изработката на всеки модел залагаме на качество и устойчивост, като не пропускаме удобството, комфорта и уюта, които трябва да предлага всяка спалня.

Независимо дали стилът на дома Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, спалните ни комплекти винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор. Не пропускайте да се възползвате е възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др. Обърнете внимание: В цената на комплекта за спалня не са включени: електроуреди, матрак и спално бельо.

Материали

Цвят на материала 8508 SN - Северно дърво , производител : Кроношпан . Панти - плавно прибиране Hettich , механизъм за плъзгащи врати с плавно прибиране - Hettich

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.