Вашето въображение е само началото...

Трапезария Black and White

Описание

Трапезария в съчетание на бяло и черно с изчистеност в детайлите. Абстрактни форми на дизайна.

Всеки комплект за трапезария може да бъде изработен спрямо вашите желания. Споделете с нас каква цветовата гама, материали, размер и механизми пасват на вашия дом и личен стил. Нашият екип ще намери най-подходящия дизайн и метод на изпълнение на проекта. За да може трапезарията да отговаря на вашите очаквания и нужди. Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на дома ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства. При изработката на всеки модел залагаме на качество и устойчивост, като не пропускаме удобството, комфорта и уюта, които трябва да предлага всяка трапезария.

Независимо дали стилът на домът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, комплектите ни за трапезария винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор. Не пропускайте да се възползвате е възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др.

Материали

Д117 Черен гланц - производител Кастамону България калено стъкло дръжки мат хром

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни трапезарни мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите трапезарията си уникална като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от трапезарния комплект. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.