Вашето въображение е само началото...

Холно обзавеждане ABSTRACT

Описание

Холно обзавеждане ABSTRACT е един раздвижен проект, който изградихме с цел - абстрактност и нестандартни форми.

Всяко холно обзавеждане може да бъде изработен спрямо вашите желания. Споделете с нас каква цветовата гама, материали, размер и механизми пасват на вашия дом и личен стил. Нашият екип ще намери най-подходящия дизайн и метод на изпълнение на проекта. За да може холът да отговаря на вашите очаквания и нужди. Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на дома ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства. При изработката на всеки модел залагаме на качество и устойчивост, като не пропускаме удобството, комфорта и уюта, които трябва да предлага всеки един хол.

Независимо дали стилът на домът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, холните ни комплекти винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор. Не пропускайте да се възползвате е възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др. Обърнете внимание, че в цената на холен комплект не са включени: електроуреди, техника и декорация.

Материали

Ламинирано пдч -цвят Д101 БЯЛ ГЛАНЦ -производител Кастамону България Д117 Черен гланц - производител Кастамону България пуш бутони

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни холни мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите кухнята си уникална като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от холния комплект. Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.