Вашето въображение е само началото...

Хол

Описание

Хол, в който всеки би искал да си почива от понеделник до неделя. Изискано решение за просторен и уютен хол, в който най-важното е балансът между лукс и практичност.

Всяко холно обзавеждане може да бъде изработен спрямо вашите желания. Споделете с нас каква цветовата гама, материали, размер и механизми пасват на вашия дом и личен стил. Нашият екип ще намери най-подходящия дизайн и метод на изпълнение на проекта. За да може холът да отговаря на вашите очаквания и нужди. Всеки проект се изработва спрямо мястото и особеностите на дома ви. Ето защо нашите мебели са перфектният избор както за малки, така и големи пространства. При изработката на всеки модел залагаме на качество и устойчивост, като не пропускаме удобството, комфорта и уюта, които трябва да предлага всеки един хол.

Независимо дали стилът на домът Ви е модерен, традиционен, шаби шик, ретро или минималистичен, холните ни комплекти винаги изглеждат на ниво и ще се впишат в цялостния интериор. Не пропускайте да се възползвате е възможността за добавяне на допълнителни аксесоари по ваш избор - осветление, рейлинг системи, разпределители за чекмеджета от масивно дърво и PVC, подвижни маси и др. Обърнете внимание, че в цената на холен комплект не са включени: електроуреди, техника и декорация.

Материали

Ламинирано пдч - Цвят А829 Светло перие - производител кастамону България А830 Тъмно перие Маса - Фурнирован Мдф - Цвят Венге Воодачи Плавно прибиране пълно изтегляне - производител GRASS Метални дръжки - цвят - мат хром огледало

В Lonyra Furniture работим с разнообразие от материали за изработка на практични, стилни и надеждни холни мебели и обзавеждане. Разполагаме с богато разнообразие от цветове, материали, дървени и декоративни елементи. Ние ще ви помогнем да направите кухнята си уникална като внесем вашето лично желание при изработка на всеки един елемент от холния комплект.

Имате свободата да избирате между редица цветови комбинации по най-удачния и естетически издържан начин с отделни елементи от цялостния декор на вашето жилище.

Направете запитване за подобен проект
 

Comments are closed.