Мебели по поръчка

Имате собствени или нестандартни идеи за мебели по поръчка? Екипът на Lonyra Furniture Ltd е на Ваше разположение за проектиране и изработка на разнообразие от корпусни мебели. Талантливите ни специалисти ще създадат за Вас подробни 2D и 3D визуализации на бъдещите Ви мебели, както и на цялостния интериор в помещението.

Фокус в работата ни е изработката на оригинални и нетипични решения за обзавеждане на офиси, търговски помещения, апартаменти, хотели и други. Работим единствено с първокачествени суровини, а благодарение на иновативното ни оборудване можем да обработваме многообразие от детайли или елементи с неправилна форма.

Нестандартни мебели по поръчка

Разгледайте завършените ни проекти за бюти салони, атрактивни офисни площи, реклама и щандове за търговски обекти, уникални кухни, гардероби и единствени по рода си маси. Можете да разчитате на нашия екип заради дългогодишния опит на професионалистите ни, възможността да изготвим идеен проект, забележителен дизайн, но и да изработим необходимото Ви оборудване в собствените ни цехове, снабдени с модерни и прецизни машини. Ще се погрижим и за транспорта и монтажа на поръчаните от Вас мебели.

Доверявате ни се, защото ние обръщаме специално внимание на всеки детайл от проекта, спецификите и нестандартното разположение на помещението, желанията Ви при изработката на мебели по поръчка и не на последно място – бързината и коректността в сроковете. Спрете да се съобразявате с ограниченията на конвенционалните мебели, които ще намерите във всеки мебелен магазин. Създайте собствен продукт, който най-добре описва личността, стила и предпочитанията Ви. А от нас очаквайте съдействие, безплатни консултации и професионално отношение към най-малкия проект, защото нашата мисия е да създаваме мебели с вкус.

Мебели по поръчка за Вашия уникален интериор

Различният, добре изпипан интериор винаги е предпоставка за незабравимо първо впечатление. Той привлича клиенти, партньори, отправя послание и създава истории. Ако държите на перфекционизма, но и искате единствени по рода си, изящни мебели, тук сте на точното място. Екипът на ЛОНИРА е специализиран в изработката на уникални мебели по поръчка и артикули със собствена светлина и елегантност.

При нас може да поръчате нестандартни, красиви щандове, иновативно оборудване за офиси, ресторанти, хотели, салони и много други. Заедно с Вас изграждаме Вашия бизнес от нулата и създаваме първите и най-важни предпоставки за успех – впечатляващ интериор с прецизно изработени и монтирани мебели.

Ще се погрижим и за така необходимото удобство в дома Ви – с различни, елегантни и дълготрайни мебели, които да отразяват изцяло Вашите идеи, желания за дизайн и представи за пространството.

Успехът ни се дължи на квалифицирания и мотивиран екип на компанията, както и на сериозната инвестиция в специализирани машини, с които създаваме съвършени мебели. Разполагаме с пакеторазкройващ циркуляр с етикетиране на детайли, кантираща индустриална машина с предфрезоване и възможност за смяна на полиуретановото лепило спрямо цвета на декора, CNC обработващ център за криволинейно рязане на детайли с нестандартни форми и фрезоване и други. Всичко това ни прави лидери в прецизната изработка на страхотни мебели!