Мебели по поръчка

Имате собствени или нестандартни идеи за мебели по поръчка? Екипът на Lonyra Furniture Ltd е на Ваше разположение за проектиране и изработка на разнообразие от корпусни мебели. Талантливите ни специалисти ще създадат за Вас подробни 2D и 3D визуализации на бъдещите Ви мебели, както и на цялостния интериор в помещението.

Фокус в работата ни е изработката на оригинални и нетипични решения за обзавеждане на офиси, търговски помещения, апартаменти, хотели и други. Работим единствено с първокачествени суровини, а благодарение на иновативното ни оборудване можем да обработваме многообразие от детайли или елементи с неправилна форма.

Нестандартни мебели по поръчка

Разгледайте завършените ни проекти за бюти салони, атрактивни офисни площи, реклама и щандове за търговски обекти, уникални кухни, гардероби и единствени по рода си маси. Можете да разчитате на нашия екип заради дългогодишния опит на професионалистите ни, възможността да изготвим идеен проект, забележителен дизайн, но и да изработим необходимото Ви оборудване в собствените ни цехове, снабдени с модерни и прецизни машини. Ще се погрижим и за транспорта и монтажа на поръчаните от Вас мебели.

Доверявате ни се, защото ние обръщаме специално внимание на всеки детайл от проекта, спецификите и нестандартното разположение на помещението, желанията Ви при изработката на мебели по поръчка и не на последно място – бързината и коректността в сроковете. Спрете да се съобразявате с ограниченията на конвенционалните мебели, които ще намерите във всеки мебелен магазин. Създайте собствен продукт, който най-добре описва личността, стила и предпочитанията Ви. А от нас очаквайте съдействие, безплатни консултации и професионално отношение към най-малкия проект, защото нашата мисия е да създаваме мебели с вкус.