За нас

Lonyra – синоним на качество и иновация в мебелната индустрия

Lonyra Furniture Ltd започна своята дейност 2015г. Благодарение на усиления труд и безкомпромисното качество на продуктите, които предлагаме, Lonyra Furniture Ltd вече е лидер на пазара на мебелното производство.

Ние сме синоним на качество и иновация в мебелната индустрия. Крайният продукт от услугите за разкрой и кантиране, които предлагаме няма аналог на българския пазар. Използваме най-висок клас консумативи, а контролът на качеството ни е ежедневен, защото нашата основна цел е удовлетворението на клиентите ни в дългосрочен план.

Официален дистрибутор на Kronospan Bulgaria

Като официален дистрибутор на Kronospan Bulgaria, Lonyra Furniture Ltd предлага пълния асортимент продукти на маркта. Клиентите ни могат да се възползват от нашето предложение за закупуване на ½ плоскости, кухненски плотове и стенни панели от всички стандартни размери. За да ви спестим време и средства предлагаме транспорт на всички продукти с марката – Kronospan.

Следвайки най-новите тенденции в мебелната индустрия и разчитайки на своя нюх и опит в областта Lonyra Furniture Ltd предлага нестандартни решения за произдодство на корпусна мебел по индивидуални проекти.

„Вашето въображение е само началото…“

„Вашето въображение е само началото…“ това е в основата на всичко, което правим за своите клиенти. Екипът ни от професионалисти ще превърнат мечтите ви в реален продукт. Ние ще дадем всичко от себе си, за да направим дома ви по-уютен, офиса ви по-впечатляващ, а на вас оставяме да се радвате на удобството и красотата, която ще сътворим.

За нас мебелите не са просто работа, те са изкуство. За нас клиентите ни не са просто партньори,  те са приятели. За нас работат е удоволствие и ние ценим както хората, с които работим, така и продуктите, които даваме в техните ръце.

За производители Защо да ни изберете

Пакето разкройващ циркуляр със собствен оптимизиращ софтуер и етикетиране на детайлите

Индустриална кантираща машина с предфрезоване и полиуретаново лепило. Възможност за смяна на цвета на лепилото спрямо декора – бяло и прозрачно

CNC обработващ център с възможност за разпробиване за сглобки, криволинейно изрязване на детайли с неправилна форма и фрезоване

Криволинейно и/или ръчно кантиране на детайли с неправилна форма

Сглобяване на модули готови за монтаж

Палетиране на разкроени и кантирани поръчки за по-удобно и безопасно транспортиране

За индивидуални клиенти Какво да очаквате

2D и 3D проектиране на мебели

50% отстъпка от стойността на проекта при договор за производство на мебели

Неповторими мебели за всеки вкус

Гаранция за качество

Топло отношение към всеки клиент

Ясни и коректни срокове на изпълнение